Nimetön

Runoilija Hapsenkakkiainen

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.1.2011
Viimeksi paikalla: 8.12.2021 13:45

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sait minut,
siellä usvaniityllä otit syliisi.
Kynteni selässäsi,
kasvosi rinnoillani,
miehuutesi syvällä minussa.
Kuin nalkissa toisissamme,
Kuin ikuisuus siinä.
Uupuneina kiinni toistemme otteessa,
ihot hiestä vastakkain liimautuneina.
Selkä kaarella huusin nimeäsi.
Sait minut.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot