Nimetön

Runoilija Hapsenkakkiainen

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.1.2011
Viimeksi paikalla: 8.12.2021 13:45

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nyt sen tajusin.
Tämä on loputon jatkumo,
niinkuin vanheneminen,
se että tulee aina syksy.
Siinähän sinä pysyt.
Sekoitat maailmaani.
päivästä toiseen.
En kuitenkaan enää osaisi elää ilman sinua.
Ilman tätä tunnetta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot