Milloin?

Runoilija tintti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Löytyiskö täältä sielulle rauhaa, joka niin levotottomana kulkee ja etsii, löytämättä.... ....löytää sittenkin
 

Teiniäidistä olen olen kasvanut aikuiseksi naiseksi,
kasvattaen neljä lasta omiin elämiinsä.
Ollut lähes kolme vuosikymmentä vaimo,
joka lopulta tuli hylätyksi.
Saman ajan ollut se kiltti miniä,
ilman suurempia moitteita.

Lopulta kaiken jälkeen omillaan
ja vieläpä tyytyväisenä.
Nythän on aikaa itselle.

Milloin tulee aika,
jolloin lapseni hyväksyvät valintani.
Milloin lakkaan olemasta jonkun entinen vaimo.
Milloin lakkaan olemasta miniä.
Milloin minulle hyväksytään uusi elämä.
Milloin minuun lakataan olemasta pettyneitä,
vain sen vuoksi, että teen vääriä valintoja,
joita en ymmärrä vääriksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

nin kauan ku itsellä on hyvä olla älä anna muiden vaikuttaa....

 

Käyttäjän kaikki runot