Aika kultaa muistot

Runoilija tintti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Löytyiskö täältä sielulle rauhaa, joka niin levotottomana kulkee ja etsii, löytämättä.... ....löytää sittenkin
 

Miten paljon muistoja
onkaan kätkettynä mielemme sopukoihin.
Niin pieniä hyviä hetkiä,
niitä ei niin hyviä,
vieläpä niitäkin,
joita ei edes halua muistella.

Siellä ne vain ovat kaikki
sulassa sovussa.
Ihmeellistä on se,
miten aika kultaa muistot.

Se mitä et halua muistella,
et kohta enää muistakaan.
Näin se vain menee
aika kultaa muistot.

Se on hyvä se.

Selite: 
Ihmeellistä
Kategoria: 
 

Kommentit

näin se muuten menee...kunhan nyt sais asiat sihen malliin et tää toteutuis....

 

Käyttäjän kaikki runot