Eteenpäin

Runoilija tintti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Löytyiskö täältä sielulle rauhaa, joka niin levotottomana kulkee ja etsii, löytämättä.... ....löytää sittenkin
 

Se on hetkessä,
linnun laulussa,
kirkkaissa sadepisaroissa,
orastavassa vihreässä ruohossa,
kukkivissa sinivuokoissa,
kuohuvassa koskessa,
tuulen huminassa,
eilen en sitä vielä huomannut,
nyt näen sen jo selvästi,
se on se, joka oli hukassa,
tiedätkö mikä?
...............

No se on se
miten sen nyt sanoisi,
elämänjano,
hymy,
ilo,
se on kaikkialla,
miten sen voi hukata,
onneksi löysin
ja ihan itse.

Selite: 
Pitää kai ryvetä pohjalla että pääsee taas ylöspäin
Kategoria: 
 

Kommentit

ja onnex löytäjä saa pitää :o)

Joskus on pakko käydä pohjalla...jotta voi nousta taas kunnolla jaloilleen. se vain sattuu toisinaan paljon..=( mutta kannattaa.
Mahtava runo!

 

Käyttäjän kaikki runot