Suojelijan Toiveet

Runoilija Jossuttajuus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen oikeasti 18v tytön tyllerö, särkynyt sielu vailla polkua ~
 

Tuo tuike tuttu on
Turha yrittää
Joskus köysi katkeaa
Mutta se on niin vaikeaa
Siitä siltikään irroittaa

Ainoa mitä tahtoisin
Sitoa haluaisin
Haavasi nuo
Jotta vuoto lakkaa
Ja vaikka mä lähtisin
Sua silti suojaisin
Ollakseni varma
Henkivakuutuksesi turha on

Tulivuorenpurkauksen jälkeen
Ei tullutkaan laavaa
Ei uutta haavaa
Vain tuhkaa
Arpia polttaa

Ainoa mitä tahtoisin
Sitoa haluaisin
Haavasi nuo
Jotta vuoto lakkaa
Ja vaikka mä lähtisin
Sua silti suojaisin
Ollakseni varma
Henkivakuutuksesi turha on

Mitä väliä sillä enään on
Demonimme voittamaton
Ei auta tähän Saatana
Ei kirous, rukous, hopeavaarna
Se tahtoi vain tuhoa
Raiskata rikkinäistä ruhoa
Ainoa mitä enää voin

Ja ainoa mitä tahtoisin
Sitoa haluaisin
Haavasi nuo
Jotta vuoto lakkaa
Ja vaikka mä lähtisin
Sua silti suojaisin
Ollakseni varma
Henkivakuutuksesi turha on

Selite: 
Omituinen laulu..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot