Häivy kirjastani

Runoilija Jossuttajuus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen oikeasti 18v tytön tyllerö, särkynyt sielu vailla polkua ~
 

Sinä likainen saasta
Miksi yrität tunkeutua elämääni
Tutkia ja selailla
Jokaista sen sivua
Luuletko sinä tosiaan
Että kirja aina sinulle aukeaa
Mitä väliä enää sivuja paljastaa
Kun ei siihen velvoitetakkaan

Anna minun olla rauhassa
Niinkuin annan sinun
Mikään ei pidä meitä
Velvollisena katsomaan toistemme sivuja

Pyyhin sinut sivuiltani
Jo aikapäivää sitten
Joten mene omaan kirjaasi
Ja ole hiljaa - itke
Älä tee tästä enää vaikeaa

Selite: 
~ Joskus toisen on vaikea ymmärtää olla puuttumatta enää toisen elämään, kun on sitä tottunut sörkkimään.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot