Hylkäys

Runoilija Jossuttajuus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen oikeasti 18v tytön tyllerö, särkynyt sielu vailla polkua ~
 

Kysyt mikä on
Ei mikään, vastaan
Sisälläni suru se on sanaton

En uskalla sanoa mitään
En ajatustakaan
En halua että huomaat,
kuinka minuun sattuukaan
Enkä tahdo ajatuksillain sua satuttaa

Tekohymyn takaa sen koitan väläyttää
"Kaikki on hyvin", et mun bluffin takaa nää
Totuuden huonetta, siellä on hämärää
Ovea pimeään, hiljaa raotan
Astun sisään, en siellä mitään nää
Ovi kiinni jämähtää ja sinne yksin jään

Miksi sinä laitoit oven kiinni?

Selite: 
Omituisia ajatuksia tulee öisin aina! :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot