Umpikuja

Runoilija Jossuttajuus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen oikeasti 18v tytön tyllerö, särkynyt sielu vailla polkua ~
 

Asioita aina en sanotuksi saa
Avata voin suuni
Mutten päästä ääntäkään
Sen luvannut oon
En aio satuttaa
Sanoilla, teoilla, ainuttakaan
Mutta pakko palata alkuun
Ja myöskin luovuttaa
Sillä ajatuksillaan
- itseään satuttaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot