Nimetön

Runoilija Jossuttajuus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen oikeasti 18v tytön tyllerö, särkynyt sielu vailla polkua ~
 

Usvainen rautatie loistaa tyhjyyttään
Katson hiljaa hämärään
Pimeä kertoo olemassaolostaan

Miten päädyin tänne
Ja kuka minä
Oikeastaan olen?

Oli minullakin kuori
Ainakin joskus ennen
Nyt jatkoin matkaa
Ilman sitä
Rikki ja kävellen

Selite: 
;____;
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot