en milloinkaan

Runoilija palmikko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

nyt on syksy
ja asiat kehittyvät

suunta ei aina ole hyvä
mutta minusta on parempi
että kehitystä on

nojatuolit, puhelimet, naissuhteet

tuki, missä on tukemme

ystävät, vanhat tutut käyttöohjeet

mutta tukea ei missään

ei missään

olen yksin, kun autan
olen päättänyt lopettaa

olla paha

en päättänyt. se vain tuli

en taistellut
en tukenut

te jätitte minut sen jälkeen kuin minä jätin teidät

en milloinkaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot