Nimetön

Runoilija palmikko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Matkalla metrolle pysähdyn katsomaan joulumarkkinoita
päätä särkee, mutta se unohtuu
sinä olet töissä

kadut ovat vihdoin sateesta märät
ja turistit
katsovat haltioituneina kaikkea
kuin lapset

Tänään löysin kaupasta diafilmiä
ja kun käveltiin tästä,
naurettiin koirille päässään pirunsarvet
taidan kävellä sinua vastaan
kuten aina keskiviikkoisin
odotan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot