mielipuoli

Runoilija palmikko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

vierestä katson
hiljaa
kun minä sanon huonosti
muistan asioita väärin
kun me oltiin pieniä
nauravia sieviä
älä muista pahalla
mieluiten älä mitään

tulen suoraan syliisi
huomaan
olet huonolla tuulella
hiljaa
silloin sinulle pitäisi olla hiljaa
silloin minä soitan levyjäni
ajatukseni

vieressä istun
hiljaa
kun minä kiroilen ääneen
katson siinä, mitä tapahtuu
nyt
jos irvistän sinulle
olet vaiti minulle
ei tapahdu mitään
se onkin niin väärin

laulan ja laitan otsatukan
niin, kuinka sinä sen
haluat
nauran ja tulen katsomaan
kanssasi jalkapalloa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot