odotus

Runoilija palmikko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Päätä särkee.
Olen matkalla jonnekin
Olen huono päättämään,
mitä tänään lukisin.

Pysähdyn aukiolle
joulumarkkinat ja kadut ja turistit
sateen kastelemina
vihdoinkin.
Odottavat kai suurta joulua.

---
Lämmitän niskaani kädelläni.
Sinun kätesi tekee usein niin.
Kun istun tietokoneen ääressä,
unohdan istua ryhdissä.

Olet töissä vielä tunnin ja viisikymmentä minuuttia,
teidän kielellänne se sanottaisiin vaikeammin.
Pidät siitä, kun puhun teidän kielellänne.
Hymyilen, tai ehkä en. Luulen hymyileväni.

Poika ostaa internetistä porno-dvd -levyjä.
Jotenkin en hämmästy mistään.
Ystävä tuli eilen sairaalasta. Lääkäri käski hänen juoda,
ja hän juo meistä eniten. Kuin suomalainen.

Tulen sinua vastaan. Odotan siinä kohdalla,
missä joka keskiviikko.
Odotan, että tulet ja pussaat lämpimästi.
minun kylmäsorminen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot