kylpyhuoneessa

Runoilija palmikko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viime viikot ovat tuntuneet
siedettäviltä kanssasi

aamuherätykset
ruuhka-ajat
väärät kahvit, liian tummat
tentit
kiire
umpikujat

ohimennen sanon: moi
käytävällä
vaikka me asumme yhdessä
en vieläkään muista aikataulujasi

onneksi ymmärrät

vuoden jälkeen kylpyhuoneessa
istumme ammeen reunalla
silität minua
minä itken
ensimmäistä kertaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot