huomenna

Runoilija palmikko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

en osaa irroittaa
raskasta mieltä
leijan tavoin haluaisin lentää
nähdä, missä vesi virtaa
ja jää matkii mieltäni

vuorelta kai nähdään kauemmas
eikä mikään ole mitään
enää
niin kauan kuin taas täytyy nousta ylemmäs

mitäs sitten
kun joki ei jäädy
luistimet
jää komeroihin käyttämättöminä

mitä minä sitten teen
kun ei ole huolta siitä
onko huomenna pakkasta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

alkaa tunteilla.. jatkuu haaveisiin.. ja loppuu realismiin.. tällaisesta voi olla ylypiä...

surullista kun kohta ei enää ole talvea tai ei suuremmassa osassa maailmaa enää olekaan

 

Käyttäjän kaikki runot