Nimetön

Runoilija palmikko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kadottanut tavan katsoa ja olla jotakin mieltä
pessyt lasit ja lautaset
Nyt ne roikkuu telineessä

vettä tippuu
sen pyyhin pois

huoneessa tuoksuu sinulta
et avannut verhoja
Nyt ikkunasta tulvii

valonsäteitä

en kuule niitä

En kuule sinua
en kuule levyjä
en kuule äitiä

en kuule ketään
en kuule ketään

Ennen pitkää ilta tulee
sinäkin tulet

vettä tippuu
sen pyyhin pois

sen pyyhin pois jo ajat sitten
mitäs tulit vasta nyt

en kuule mitään

on ilta tullut
en kuule mitään

en kuule ketään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

lohduton.
niin lohduton.

 

Käyttäjän kaikki runot