yllätys

Runoilija pienisydän

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mitä susta aikanaan sanottiin, ei uskottu
mut ei kestäny kauaa ku seki oli todistettu

nainen, sä sait ja jätit sun tilaisuutes
mut hei, yllätys, sä saatatkin taas muuttaa mieles

mut varo, samaa poikaa mä oon pidempään halunnu
en ehkä sillon mun tilaisuuden tullen sitä vaan tajunnu!

mut nyt mä oon taas noussu koittaan
ja mä aion tän sodan rakkaudessa voittaa

voit nainen jäädä suosiolla taka-alalle
ja jättää meidän kyttäämisen vähemmälle

jos mua nyt onnistaakin siinä mitä yritän
tuun oleen onnellisempi ku koskaan ikinä..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot