Nimetön

Runoilija pienisydän

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

oot kysymysmerkki sisällä mun pään
tiedän muiden varjoon kyllä jään
kielettyjä ajatuksia susta ajettelen
oot henkiin herättäjä mun sydämen pienen

oon sulle niin kiitollinen asioista useista
katseeni avartamisesta ja monista muista
ilman olisin ehkä hukkunut jo tuskaan
sanoit mulle sieltä vielä noustaan

kadun asioita tehtyjä sun silmien alla
ehkä mun pitäis olla jossain muualla
etten itseäni satuttaisi
enkä toisaalta sulle tuskaa aiheuttaisi

mutta oot osa mun elämää ja hyvä niin
tahtoisin olla sulle sun maailmakin
mennään niin pitkälle kuin riittää tietä
vaikka mun elämä ei oo niin varmaa enää

Selite: 
on vaikeaa jos huomaat rakastuneesi pitkäaikaiseen ystävääsi, jonka kanssa ennen on jaettu ilot ja surut omista suhteista ja muusta elämästä. ystävyys ja romantiikka eivät kohtaa eivätkä usein sovi yhteen, toinen niistä yleensä loppuu kun toinen alkaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot