Armeija

Runoilija pienisydän

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuntuu kuin oltaisiin taas alussa,
jolloin nähtiin vain viikonloppuina.
Olit silloin aina töissä helsingissä,
ja minä istuin kotona tai koulunpenkissä.
Mutta asiat muuttosi jälkeen muuttui
ja sylissä sun aikani vain kului.
Sitten totuinkin sua päivittäin näkemään
ja aamuisin sun vierestäsi heräämään.
Ihanaa oli sun kanssasi olla vain,
sulta kaipaamaani hellyyttä sain.
Mutta nyt sun oli pakko armeijaan lähteä,
etkä tiedä kuinka kova nyt on mun ikävä.
Ilman sun kosketustasi päivästä päivään,
kunnes sut ehkä taas viikonloppuisin nään.
Saatoin sut porteille sydän sykkien,
katsoit mua silmiin niitä pyyhkien.
Aika riensi ja kului vaan,
ennen kuin menit, kuiskattiin ne kolme sanaa toistemme korvaan.

Selite: 
"inttileskenä" rakas on ensimmäisenä mielessä aamulla ja viimeisenä mielessä illalla :( <3
Kategoria: 
 

Kommentit

uffh. minä olin aikani inttileskenä. se ei sitten toiminut mutta syynä ei ollut erot vaan ei vaan toiminut.
ja runosi. se kertoo hyvin miltä se tuntuu. olla erossa. ja tarinan kokonaisuudessan.
koeta kestää. ::)

 

Käyttäjän kaikki runot