Kyynel

Runoilija pienisydän

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katson, kuulen, tunnen kun meet,
kauemmas musta kuljet.

Tiedän kaiken mitä teet,
mut en sitä miks mut pois elämästäs suljet.

Mä oon itkuni itkeny,
en vuodata kyyneliä.

Mut sit kun oot toisen kanssa pois lähteny,
en löydä mistään mun kasvoille hymyä..

Selite: 
ollaan ystäviä ja katson vierestä kun oot muiden kanssa, se sattuu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot