Pelaa oikein.

Runoilija pienisydän

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sulla on hyvät kortit joiden kanssa pelata mua,
toivottavasti pelaat ne oikein jos pelaat ollenkaan.

Otan sun kortit vastaan ja näytän oman rivini
täyskäden osuessa voitais molemmat olla onnellisia.

Asetetaan panokset pöytään ja nähdään mitä toisella on annettavaa,
Jos molemmat on tosissaan peli voi alkaa

Virheen sattuessa, saat nostaa pakasta yhden uuden kortin
Jos sulle sattuu jokeri, käytä se oikeella hetkellä ja kerää neljä ässää.

Kun loppuu pakasta kortit, eikä kummallakaan oo enää sanottavaa, panoksia tai annettavaa voidaan suosiolla lopettaa.

Mutta toivotaan että sitä ennen kuolema meidät pitkän pelin jälkeen korjaa ja molemmille jää kortteja käteen, pilke silmäkulmaan ja hymy suunpieleen.

Selite: 
oot uus mun elämässä, pelattaisko peliä ja koitettais miten se toimii?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot