Rakkaus joka ei kuole

Runoilija Päällikkö81

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2007
Viimeksi paikalla: 9.1.2020 21:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.11.1981

 

Maatessani hiljalleen,
sydämeni pysähtyy,
se lakkaa täysin hakkaamasta,
vaipuen syvään uneen,
puhuen ei mitään enään.

Sen jälkeen..

sinä tulet,
istut vierelleni,
itkien ja toivoen,
halaten ja pussaten,
sinä huudat maailmalle:

"Ei kaikki näin päättyä voi,
ei kaikki kaunis tässä olla voi,
haluan vielä jatkaa yhteistä elämäämme
tämän rakkaan ihmisen kanssa,
hän ei kuollut olla voi".

Hetken päästä...

Sydämeni alkaakin hakkaamaan,
uudestaan,
se yllättäen,
täysin virkoaa.

Sen jälkeen myös...

Silmänikin aukenevat,
luovat katseen sinuun,
nähden sinun kauniit silmäsi,
vuodattaen hiljalleen kyyneleitä.

Otan kädestäsi kiinni,
katson sinua silmiisi ja
samalla sanoen:
"Rakastan sinua kultapieni,
etkä sinä minusta eroon pääse,
näin helposti".

Selite: 
rakkaus on suurinta kaikesta. tällänen nyt vaan tuli tässä pikasesti kirjoitettua.toivottavasti piditte.
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin. Hyvin kirjoitettu, jos kerta nopeasti kirjoitit. Hyvähyvä! :)

 

Käyttäjän kaikki runot