Ei mitään/eikoskaan

Runoilija Päällikkö81

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2007
Viimeksi paikalla: 9.1.2020 21:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.11.1981

 

minulla ei ketään
en omista mitään
vain pelkkä tyhjyys sisälläin
se päivä päivältä syö minua hengiltä
lopuksi jättäen jäljelle
ei mitään
lopulta se minut maahan kaataa
yksin jättää makaamaan
lopulta kuljettaen minut
ylös taivaisiin
päästäen minut tuskista.
Ei huolia eikä murheita
enään koskaan.

Kirjoitettu kaikille niille jotka taistelevat joskus itseään vastaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot