pilvien reunalla

Runoilija Päällikkö81

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2007
Viimeksi paikalla: 9.1.2020 21:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.11.1981

 

lentää voisin kanssasi taivaisiin
lentää pilvien yläpuolelle
katsellen sieltä maailmaa
odottaen parempaa
uutta elämän alkua
kaiken entisen loppua
vartoen uutta aikaa
parempaa ja täyteläisempää

Selite: 
kuhan ny kirjotin jotain
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää kuulostaa siltä että vois odottaa seuraavaa elämää...

Siellä ylhäällä on haave maailma, yllä niitten, jotka haaveilevat. Hieno :)

-Kaunista kerrontaa. ^^

Kaunis
 

Käyttäjän kaikki runot