Lähekkäin

Runoilija Päällikkö81

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2007
Viimeksi paikalla: 9.1.2020 21:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.11.1981

 

tule lähelleni,
ota minut minut vierellesi.
halaa ja vaikka pussaa,
pidä kedestä kiinni.
ollaan hiljaa lähekkäin,
kuiskaa pieniä kauniita sanoa korvaani
ja ehkä viel joskus jopa jotakin suurtakin ;)

Selite: 
kuhan nyt kirjoitin jotakin..
Kategoria: 
 

Kommentit

Pääliköt tekee mitä lystää ;)
muut mitä annetaan

 

Käyttäjän kaikki runot