Päätös

Runoilija Päällikkö81

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2007
Viimeksi paikalla: 9.1.2020 21:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.11.1981

 

Rakkaus on kuin päätös
se päätös voi olla lopullinen
se voi kantaa kantaa läpi koko elämän
mutta jos sen sisältö perustuu vääriin asioihin
ja valheisiin
se päätös voi kumoutua
ja silloin jäljelle jää
ei välttämättä mitään
mihinkä elämänsä voisi rakentaa
johonka kaiken voisi panostaa
silloin tukirakenne voi pettää
ja kaikki voi vaan lahota
palasiksi tuhoutua
ja täysin sirpaleiksi pirstoutua

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot