olen vain ihminen

Runoilija Päällikkö81

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2007
Viimeksi paikalla: 9.1.2020 21:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.11.1981

 

joskus teen väärin,
joskus liikaakin,
joskus isojakin virheitä,
myönnän sen,
kadun niitä myöhemmin,
itseeni vihaten,
anteeksi pyytäen,
toivoen että jatkossa en niin tekisi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot