Nimetön

Runoilija moniselitteinen

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 8.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

miksi pitäisi tehdä jotain,
mitä ei halua?

miksi pitäisi seistä tukevasti maassa,
kun silmät hipoo pilviä?

miksi pitäisi näyttää siistiltä ja pukeutua hallitusti?
minä haluan vetää violetit viivat poskiin
ja laittaa hameen farkkujen päälle.

miksi pitäisi mennä ajoissa nukkumaan
ja omistaa niin kutsuttu unirytmi,
miksei saisi katsoa rakastamiaan elokuvia aamuun asti
ja itkeä tai nauraa, tehdä sitä, mikä tuntuu hyvältä.

miksi pitäisi panikoida ja stressata?
minä haluan ottaa rennosti ja kutoa toiset sukat,
stressi ei katoa, jos siitä pitää kiinni kynsin hampain.

Selite: 
minun piti kirjoittaa rakkausruno, mutta miksi pitäisi?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot