Nimetön

Runoilija moniselitteinen

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 8.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muisti on petollinen ystävä
niinä hetkinä, kun

unohdat, miten hymyillä,
miltä kauneus näyttää
ja miten nauruun lähes tukehtuu,

mutta muistat silti
terävät, rumat sana
ja sen ilmeen toisen kasvoilla;
aivan kuin jokin olisi lemunnut hänen nenänsä alla.

Niinä hetkinä pakenet elokuviin,
unohdat, ettet enää osaa edes kirjoja lukea,
ja toivot, että elämääsi kuuluu
sekä myötä- että vastoinkäymisiä
niin kuin lempisarjasi käsikirjoituksessa.

Kärsimys kaunistaa.

Selite: 
herää aamulla ajoissa, niin saat ensi yönä unen.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot