Nimetön

Runoilija moniselitteinen

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 8.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

oppilaita riveissä, jonoissa
istuvat täysin samanlaisissa asennoissa
ajattelevat täysin samanlaisia asioita

vihdoin kello pysähtyy oikeaan kohtaan
lupaa toimia yhtä hitaasti
seuraavanakin päivänä
ja sitä seuraavana

käytävällä tuijotetaan tiukasti toisten ohi,
väärin, se eräs saa pienen hymyn
se lämmittää ulos astuttaessa (takin ja pipon ohella)
kun kylmä tuuli tuoksuu vapaudelta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot