Nimetön

Runoilija moniselitteinen

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 8.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kysymykseen "mitä kuuluu?" vastaan aina
joko "ihan hyvää"
tai "tosi hyvää".

ne tarkoittavat aivan eri asioita.

Selite: 
oppisit jo ymmärtämään eron.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä oli todella hyvä! Arkipäivän asiat luovat parhaita runoja.

 

Käyttäjän kaikki runot