Elämän ihme

Runoilija ~angelica~

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Alun epävarmuuden,
ehkä pienen pelonkin
jälkeen alkaa
kuukausien odotus
ja valmistelu.

Valmistautuminen
vastaanottamaan se
suuri ja ihmeellinen asia,
se, joka on osa sinua
ja häntä.

Yhdessä olette sen
alkuun saattaneet ja
yhdessä saatte sen
toivottaa tervetulleeksi
maailmaanne ja elämäänne.

Yhdeksän kuukauden jälkeen
odotuksenne palkitaan.
Pian saatte syliinne
pienen suloisen olennon,
uuden elämän,
oman lapsenne.

Se tekee elämästä elämisen arvoista.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot