Nimetön

Runoilija ~angelica~

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pitkään aikaan,
et ole suudellut.

Pitkään aikaan,
et ole edes halannut.

Pitkään aikaan,
en ole tiennyt mitä tahdot.

Lämpö väliltämme
on kadonnut
vähä vähältä.
Kuin olisimme
vain ystäviä.

Sitäkö sinä haluat?
Voisit vain kertoa,
vaikka se minua satuttaisikin.
Tämäkin sattuu,
kun en voi käsittää
mikä sinulla on.

Ja he vielä sanovat,
että naisia on vaikea ymmärtää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno :)

Voi kyllä, miehet ne ovat vielä vaikeampia epeleitä tällaisissa jutuissa...

Mutta mahtavasti olet tunteesi runoon tuonut, tykkään. (:

Hyvä ja aito runo!

Hieno :)

Voi kyllä, miehet ne ovat vielä vaikeampia epeleitä tällaisissa jutuissa...

Mutta mahtavasti olet tunteesi runoon tuonut, tykkään. (:

Hyvä ja aito runo!

 

Käyttäjän kaikki runot