Tuska

Runoilija ~angelica~

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Käsi kohoaa
Silmät sulkeutuvat
Käsi sivaltaa
Suu avautuu
äänettömään huutoon

Käsi laskeutuu
Kyyneleet saavat vallan
Ovi sulkeutuu
Jalat pettävät,
lyyhistyy lattialle

Suurinta kipu on sydämessä.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeasti saat tämän ahdistuksen ja tuskan välittymään tekstissäsi.
Toivon että tämä ei ole elämääsi ja jos on niin lähde pois äläkä palaa.

Upeasti saat tämän ahdistuksen ja tuskan välittymään tekstissäsi.
Toivon että tämä ei ole elämääsi ja jos on niin lähde pois äläkä palaa.

 

Käyttäjän kaikki runot