Nimetön

Runoilija ~angelica~

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se oli vain harmiton suukko,
toisen miehen aloitteesta.
En halunnut sitä,
mutten enää voi kieltää
sen tapahtuneen.

Vihaan sitä miestä,
halusin meidän olevan vain ystäviä.
Eipä hän ymmärtänyt.

Toivottavasti en menettänyt
sinua hänen takiaan.
Olet ainoa mitä minulla enää on.

Olen niin pahoillani.
Voisitko antaa anteeksi?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot