kukka kämmenellä

Runoilija Inkku92

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen ujo mutta jos pääsen vauhtiin olen aika villi... sain runo villityksen emman ansiota.. Kiitos Emma!!
 

Olisitko minulle se juuri oikea?
Olisitko minun maailmani?
olisitko tulevaisuuteni?
olisitko varakkuuteni ja terveyteni?

pitäisitkö minua kuin kukkaa kämmenellä,
niin kuin minä pitäisin sinua.

koska sinä olet se jota rakastan.

Selite: 
niih... köh...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot