Tapa se!

Runoilija Inkku92

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen ujo mutta jos pääsen vauhtiin olen aika villi... sain runo villityksen emman ansiota.. Kiitos Emma!!
 

Sinä sait minut rakastamaan.
sinä rakastit minua niin kiihkeästi.
Olit lähelläni ja kuiskasit niin monesti rakastavasi minua.
Että minun piti todeta, että kuinka kauan aijot jatkaa tuota?

"niin kauan kunnes käsket minun lopettamaan"

En käske sinua ikinään lopettamaan sitä. Tahdon pysyä aina sinun vierelläsi ja rakastaa.

Mutta sinä lähdit, tappaen samalla
tämän suhteen.
Tapa samalla sana rakkaus ja se tunne jota sana rakkaus pitää yllään minun sisälläni.

Sillä minä en pyytänyt sinua lopettamaan,
Mutta lopetit.
Ei ollut enään lausetta:

"minä rakastan sinua"

Selite: 
:'(
Kategoria: 
 

Kommentit

upea,iskee tajuntaan kovalla voimalla.ihastuttavan voimakas,yksinkertainen ja vahva runo. =) Ps.ja niin,kiitos arvosteluista. =)

 

Käyttäjän kaikki runot