Rakkauden tunteet

Runoilija Inkku92

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen ujo mutta jos pääsen vauhtiin olen aika villi... sain runo villityksen emman ansiota.. Kiitos Emma!!
 

joka kerta kun sanot jotain,
sydämmessäni tuntuu lämmin tunne,
se huumaa minut.
Joka kerta kun sanot rakastavasi minua,
voisin pöyrtyä tunteestä mitä tunnen sinua kohtaan.
Mutta en halua menettää sekunttiakaan yhteisestä ajastamme.
Joka kerta kun suunittelemme tulevaisuutta,
minä lentelen taivaissa ja silmissäni lukee nimesi.
Rakastan sinua enemmäin kuin mitään muuta, tulet näkemaan sen vielä.
Näytän sen vaikka olisit päiväntasaajan tuolla puolen.

Koska minä rakastan sinua.

Selite: 
<333
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana!! täynnä sitä huumaavaa rakkautta.. en voi muuta sanoo ku et pidin! <3<33<33

 

Käyttäjän kaikki runot