peitto

Runoilija Inkku92

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen ujo mutta jos pääsen vauhtiin olen aika villi... sain runo villityksen emman ansiota.. Kiitos Emma!!
 

kaadun sängylleni.
Itken ja kiedon peiton ympärilleni.
kuvittelen että se olet sinä.
pitelemässä minusta kiinni tiukasti,
pelastamasta minut hukkumasta pahuuteen
joka kietoo kaikkia ympärilleen.
Hetken ajan mielikuvitus saa minut tuntemaan,
että sinä tosiaan pidät minua tiukasti kiinni lämpimällä kehollasi,
vahvoilla käsivarsillasi.

mutta missä olet.
olen aivan yksin.
Ilman sinua.
Vaikka en edes tunne sinua,
tiedän että olet siellä jossain olemassa.

Selite: 
sitä päivää odottaen...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot