kaukana poissa

Runoilija Inkku92

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen ujo mutta jos pääsen vauhtiin olen aika villi... sain runo villityksen emman ansiota.. Kiitos Emma!!
 

menin ja otin ja rakastuin.
vaikka asuit lähes toisella puolella maailmaa.
usein miten välillämme oli vain verkon merkit.
Nappulat jotka muodostavat "I love you" kuluivat puhki.
Yöt sen sijaan kuluivat itkien ikävää.
Kuu kului katseillamme:
molemmathan sen näkee.
Kunnes kerran itkien soitit minulle.
"I'm so sorry, but I'm realistic and I know this won't work and I love someone else now. "
Minne unohtui kaikki lupaukset?!
Minne unohtui kaikki tunnustukset?!

Minne unohtui rakkaus?

jotain tein väärin, koska menetin sinut.
tiesit että olisin valmis kaikkeen hänen vuoksi ja hänen luokseen olin menossakin.
kaiken myös olisin tehnytkin hänen tähden.

nyt vain päivä päivältä puhut uudesta rakkaudesta.
Mitä tapahtui sinulle.
Minullakin on tunteet, unohditko sen tosiaan?

Selite: 
ei tämä ei ole minusta kovin hyvä.. kyllä minulla niitä parempiakin on..
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista, kaunista.. kyynel vierähtää poskellein.. todellakin, kauniin surullista.

 

Käyttäjän kaikki runot