usko

Runoilija HaNNi90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mitä sä taas multa odotit.
taikatemppuja ja kauniita sanojako?

et sä jo usko,
tää on vain elämää.
en mä pysty ihmetekoihin,
ne on liikaa pyydetty.

aatteletko mua edes koskaan?
olen kuin yksi tuhansista tupakoista
olen käytettävissä,kunnes tumppaat ja aloitat uuden.

sanot rakastavasi,
miksen usko.
olet jo niin monesti
vienyt haaveiltani jalat alta
ja antanut niiden puhota

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot