isomummu

Runoilija HaNNi90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sen tunteen ymmärtää,
vasta kun jotain menettää.
Ehkä vain tietyksi ajaksi,
ehkä loullisesti.
Vasta silloin ymmärtää,
mitä olisi tehnyt toisin.
Vasta silloin ymmärtää,
ei koskaan voi liikaa rakastaa.

Selite: 
Rakas isomummu, kaipaamme sinua. Viisaita elämänohjeita, iloista asennettasi. Kunpa saisimme vielä hetken, ja sen jälkeen toisen. Olisitpa täällä.
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo
tässä on viisautta

 

Käyttäjän kaikki runot