vain elämää, eikö?

Runoilija HaNNi90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ihmiset kuolevat,
parisuhteet rikkoutuvat,
lasit putoavat.

Tiedäthän, mikään ei ole ikuista.
Silti, kaikella on uusi alku.

Vauvat syntyvät,
rakastutaan uudelleen,
ostetaan uusi lasi.

Nosta katse ylös,
kaikki on vain osa elämää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Inhimillisen kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot