sirpaleet

Runoilija HaNNi90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aina vain harhailet mieleeni,
nostat syvälle haudatut muistot pinnalle.
Tuot mieleen sen meidän ajan,
yhteisen ja onnellisen ajan.
Koska pääsen eroon,
milloin on oikea aika luopua?
Rikki menneen,sirpaleina olevan lasin tavoin,
olen rikki, syvältä sisimmästäni.
Ja sinä vain tallaat siruja yhä enemmän.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot