Muistot jäävät

Runoilija HaNNi90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä sait ymmärtämään,
elämässä pitää vain kääntää sivua.
En halua menneitä miettiä,
onhan muistot aina itselläni.
Tällä hetkellä haluan vain
niitä kerätä sinun kanssa.
Uutta sivua,uutta tarinaa
vain kanssasi kirjoittaa.

Ei vielä toisiamme tunneta kokonaan,
mutta ei pilata tätä kiireellä.
Annetaan aikaa toisillemme,
selvittää molempien palapelit,
tulevaisuudessa niitä ehkä yhdessä kootaan.

Selite: 
Kiiitos kulta<3 kaikille niille jotka ovat kokeneet tärkeän menetyksen,jatketaan elämää,pidetään muistot itsellämme.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot