Rintakehän luut

Runoilija yön sylissä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittaminen on. Sen kanssa en lähde pois.
 

Puhun painavasta ruo'osta
puhun punapuista, laseista, sanoista ja lavojen alla.

Sinä tulet jos lakkaan
painava valo, lumi

leinikkilapsi itkee lantakasassa
pellolla hevosten laukka rysähtää monta kertaa
rintakehän läpi

minä en vastaisi sinulle mitään
huhu, kaiku, kuva
en kääntyile puiden keskellä
tavoittaakseni kuiskausta

minä en juokse nurmikossa, ruohossa,
painavassa vedessä, lahnojen vuoressa
minä en juokse

minä en juokse sinua vasten
minä en kanna sinua vasten
valot ovat pitkät ja pimeät

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot