Virtamus Virta

Runoilija yön sylissä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittaminen on. Sen kanssa en lähde pois.
 

Siihen voisin sanoa.
Vesi valuisi suuntaan
jota ei ole etukäteen tarkisteltu.
Siihen voi lakata ihovedellä
siihen voi hiipua
siihen voi maalata vallin.
Vedet murtuvat keksipakettiin
Chaplin yltyy tanssiin talon laidalta
olen rakentanut huonon aidan
sillä on rikkinäiset puut ja pielet
miten piste voi rikkoontua
sitä ei ole
nouseva hälvytys
uskon repiminen ihosta
kauhukakarat
kihisevät kuhilaat
jotka linnuille nostat talveksi hankeen
läskipala maistuu paremmin nälkäiselle
vesi koostuu asioista joita en ollut itse.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot