Uni

Runoilija yön sylissä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittaminen on. Sen kanssa en lähde pois.
 

Aamulla pää on astiassa
padassa jonka joskus ostin että teen karjalanpaistia
mutta tein vain kerran
ja se pinttyi
aamulla uni on tiskipöydällä,
rättikoirat haukkuvat toisiaan untuvikoiksi
ja juoksevat vaappuvin jaloin karkuun sadevesiputkeen
aamulla karku on sana
unessa hiukset herneenversoja
ja ne yltävät leipään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot