Nimetön

Runoilija yön sylissä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittaminen on. Sen kanssa en lähde pois.
 

Jos ohrapelto syvenikin, kävikö niin täällä. Ensin oli pieni kuoppa keskellä alkukesän vihreää peltoa, alavilla mailla narskuva halla. Vuosien vieriessä pelto väheni laaksoksi, sitten syvänteeksi ja rotkoksi. Palasiko meri tänne? Se ei tullut suurina aaltoina, se palasi yksinäisin pisaroin. Ja kun kaikki oli käyty loppuun, kalat muuttivat multaan, kävivat paksuiksi, valkoisiksi ja salamyhkäisiksi. Yllään vuosituhat levien varjoa, Mariaanien haudassa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot